Maak tijd voor de leuke dingen in het leven

Geniet Van Het Weekend

Geniet opnieuw van het weekend. Ons assortiment 36V tuingereedschappen met uitwisselbare accu's geeft jou de kracht die je nodig hebt om elke taak snel en eenvoudig af te ronden. Of je nu een pad wil schoonmaken of een heg bij wil knippen.
Ga voor snelheid en gemak, en maak weer tijd vrij voor de leuke dingen in het leven

Een gemaaid gazon in geen tijd

Kies voor onze 36V grasmaaiers om jouw gazon in geen tijd weer bij te maaien. Dankzij de lange autonomie van de 36V accu's en de keuze tussen verschillende hoogte-instellingen neem jij elk gazon eenvoudig onder handen. Dankzij de accutechnologie geniet je snoerloze vrijheid, zonder lastige kabels. Klaar? Plooi de handgreep dan dubbel voor compact opbergen of transporteren.

Dikke heggen, gesnoeid en getrimd

Snoei dikkere heggen en takken zonder probleem. Onze 36V heggenscharen zijn uitgerust met een POWERCOMMAND functie, die je extra kracht geeft met een druk op de knop. De Dual Action 55cm zaagbladen hebben een capaciteit van 22mm. Gebruik de sawblade innovatie om echter ook takken tot 35mm eenvoudig door te zagen. Dankzij de kracht en autonomie van de 36V accu werk je klus af in geen tijd, zonder lastige kabels.

Overgroeide tuin? Geen nood

Hou je tuin net met de 36V grastrimmers. De Lithium-ion accu gecombineerd met een hoog koppel zorgt voor een optimale maaisnelheid. Kies met de Power Select knop voor meer kracht bij dichtbegroeide zones of voor een langere werktijd bij lichtere taken. Dankzij de 33cm maaibreedte trim je lang gras zonder problemen en dankzij de Trim and Edge functie wissel je eenvoudig tussen grastrimmen en graskanten bijwerken. Gebruik de telescopische handgreep voor optimaal comfort.

3IN1, optimale veelzijdigheid

Met onze 36V 3IN1 tuinruimers blaas je alle bladeren niet alleen snel bij elkaar, je zuigt ze vervolgens ook eenvoudig op en versnippert ze tot kleiner afval. Vang alles op in de meegeleverde opvangzak. Dankzij de kracht en autonomie van de 36V Lithium-ion accu is de klus zo geklaard, zonder lastige kabels.

Een accu. Meerdere gereedschappen. Tijd bespaard.

De 36V accu geeft jou de kracht en werktijd die je nodig hebt om jouw tuin op orde te houden, zonder de last van kabels of snoeren. De accu is uitwisselbaar tussen alle 36V tuingereedschappen en 36V huishoudproducten. Optimale veelzijdigheid.