Een Nieuwe Manier Van Schoonmaken

Zeg vaarwel aan dierenharen

Soms is het leven een puinhoop. En heb je een huisdier, dan zien je sofa, tapijten en kussens er ook zo uit. De BLACK+DECKER POWERSERIES Extreme steelstofzuiger met dierenborstel biedt een oplossing voor alle dierenliefhebbers. Dankzij het innovatieve en unieke ontwerp van de gemotoriseerde vloerborstel maak je alle vloertypes krachtig en grondig schoon, zonder vastzittende haren. Maak komaf met die haren; want de leukste tijd, is vrije tijd.

Als Sneeuw Voor de Zon

Verwijder huisdierharen, vuil en stof eenvoudig uit elk hoekje. Onze PET snoerloze steelstofzuigers en kruimeldieven zijn ontworpen met een speciale rubberen vloerborstel die zelfs de meest hardnekkige haartjes opzuigt en ervoor zorgt dat ze niet in de knoop raken. Dat is gemakkelijk voor het onderhoud en het zorgt voor een langdurige zuigkracht.

Met Extra's

Verwijder de hardnekkigste dierenharen uit sofa's, kussens en moeilijke hoeken met de aangedreven borstelkop – het kruimeldief®-opzetstuk speciaal ontworpen voor de lastigste haren op de lastigste plekken. *

*Alleen bij bepaalde modellen beschikbaar.

Stay Fresh

Geniet van een frisse lentegeur in elke kamer van jouw huis. Een geurfilter laat een katoenfris parfum vrij tijdens het schoonmaken en zorgt voor een natuurlijk, fris en schoon gevoel in elke kamer.

*Alleen bij bepaalde modellen beschikbaar.