MAX Dustbuster Advanced Clean plus Pet Hand Vacuum With Base Charger and Extra Filter being used by person to clean popcorn and candy from table in family room.

Over ons

Wij ontwikkelen producten voor in- en rond jouw huis, zodat jij meer tijd krijgt om te genieten, zowel binnen als buiten. Ontdek onze geschiedenis en hoe wij reeds sinds onze begindagen helpen om het leven thuis aangenamer te maken.

Word bevriend met ons op Sociale Media

Carrières

Word deel van BLACK+DECKER® bij Stanley Black & Decker. Onze iconische merken staan garant voor kwaliteit, uitstekende prestaties en constante innovatie, ze zijn altijd paraat voor zij die de wereld maken.  

Bare unit for 20V shear shrubber

Duurzaamheid

Bij Stanley Black & Decker werken wij richting ECOSMART. Dit betekent dat we toegewijd zijn om de duurzaamheid van onze activiteiten, onze producten, onze gemeenschappen, onze leveranciers en onze klanten te verbeteren. Bovendien, betekent het dat we waakzaam zijn over onze duurzaamheidsinitiatieven en dat we prioriteit geven aan het behoud van een open dialoog met al onze investeerders.  

Mijlpalen

Van een bescheiden productiehal in Baltimore (VS) tot op de maan, altijd hebben we innovatieve oplossingen voorzien, en dat al meer dan 100 jaar. Ontdek de pioniersrol die BLACK+DECKER® al zijn hele geschiedenis heeft gekend.