Ga zitten, ontspan en laat de robot het werk doen

BLACK+DECKER Robot mower

Robotmaaiers

Kies voor een BLACK+DECKER® robotmaaier en je zal nooit meer anders willen. Dankzij één druk op de knop kan jij jouw weekend besteden aan het genieten van jouw gazon in plaats van deze te maaien.

Ongeacht het weer, de BLACK+DECKER® robotmaaiers nemen de buitenklus op zich en houden jouw gazon op zijn best.

Specificaties

Zwevend Maaidek

Hobbelige tuinen zijn geen uitdaging voor de BLACK+DECKER® robotmaaiers. Een slim zwevend maaidek navigeert gemakkelijk op een oneffen terrein en zorgt voor een onberispelijk resultaat.

Het zwevend maaidek is in hoogte verstelbaar, van 15mm tot 60mm, waardoor je moeiteloos jouw gazon maait zoals je dat wilt.

Volledig Stalen Maaimes

BLACK+DECKER® robotmaaiers zijn uitgerust met een solide, stalen mes dat duurzaam is en minder onderhoud vereist, zodat je meer tijd hebt om van jouw gazon te genieten.

Om het hele jaar door een groener en gezonder gazon te garanderen, worden de gemaaide grassen tijdens het maaiproces over het gazonoppervlak verspreid, waardoor de voedingsstoffen naar de grond worden teruggevoerd om deze vervolgens te voeden en te bemesten.

Wielen Met Profiel

BLACK+DECKER® robotmaaiers hebben een driewielig ontwerp met hoge tractie en profiel voor maximale grip en wendbaarheid op hobbelig terrein.

Self-Cleaner

Briljant, onderhoudsarm en handig. Dankzij de Self-Cleaner* functie wordt de onderkant van het maaidek automatisch ontdaan van gras- of bladresten, zodat er geen klompen of rommelig afval vast kan klitten.

* Alleen bij BCRMW122 en BCRMW123

Robot Home

De meegeleverde* Robot Home garage beschermt jouw robotmaaier tegen direct zonlicht of regen, en houdt hem steeds schoon voor elke maaibeurt.

* Alleen bij BCRMW123

BLACK+DECKER Robot mower GSM module

Robot Connect (GSM/GPS)

Dankzij de GSM Module volg, controleer en bedien je jouw BCRMW123 robotmaaier met een druk op de knop, vanaf elk apparaat met internettoegang.

De 'Find My Robot'-antidiefstalfunctie zorgt ervoor dat de vermiste maaier snel en gemakkelijk in realtime kan worden gelokaliseerd, en dat deze snel kan worden teruggevonden door de eigenaar.

 

De ROBOT CONNECT (GSM/GPS) module is enkel beschikbaar in het Engels

 

BLACK+DECKER Robot mower

Service en ondersteuning

Om de robotmaaier correct te kunnen installeren, bekijk je de installatievideo en lees je de handleidingen. Toch nog vragen? Contacteer ons!

Eenvoudig Maaien

De BLACK+DECKER robotmaaier kan eenvoudig bediend worden vanuit de BLACK+DECKER Robot Mower App. Plan een maaischema, bekijk de maaigeschiedenis en controleer je robotmaaier manueel dankzij de Bluetooth verbinding.

En bij robotmaaier BCRMW123 is het nog eenvoudiger - vraag het simpelweg aan Alexa*.

* De ROBOT CONNECT (GSM/GPS) module is enkel beschikbaar in het Engels

Een onberispelijk resultaat, in alle weersomstandigheden

BLACK+DECKER robotmaaiers zijn uitgerust met een IPX4 beschermingsfactor - hierdoor kunnen ze ook bij regenweer doormaaien.

BLACK+DECKER robotmaaiers hebben geen regensensoren, omdat deze soms onnodig, bij minimale regenval, geactiveerd worden en het maaischema zo onnodig in de war kunnen brengen.