Neem controle in eigen handen

Precies wat je nodig hebt met een druk op de knop.

Neem controle in eigen hand en hou je tuin opgeruimd. Onze snoerloze tuingereedschappen met POWERCOMMAND knop zorgen ervoor dat elke klus sneller verloopt. En omdat ze uitgerust zijn met een 18V of 36 Lithium-ion accu heb je geen last van kabels.

Nooit meer klem

Een heggenschaar kan tijdens het snoeien klem komen te zitten door een dikkere tak. Dit probleem is nu voorbij met een druk op de knop. Activeer POWERCOMMAND om door een geklemde tak te zagen zonder het mes of de heg te beschadigen. Kies de juiste zwaardlengte en accucapaciteit voor iedere klus.

Perfecte Graskanten

Met een druk op de knop van een POWERCOMMAND Grastrimmer activeer je het automatische draadtoevoersysteem. Schakel snel om tussen trimmen en graskanten knippen, met het kantgeleiderwiel voor perfect afgewerkte graskanten. Met Power Select, kies je voor maximale werktijd of maximale kracht.

Verhoog De Kracht

Zwaarder tuinafval en natte bladeren zijn moeilijk te verwijderen. Eén druk op de knop van de POWERCOMMAND bladblazer verhoogt de kracht met 20% en zorgt voor een blaassnelheid tot 209 km/h om zelfs het meest hardnekkige snoeiafval te verwijderen.