BLACK+DECKER ACTIES

Een cashback, een gratis extra batterij of een gratis tweede machine? Ontdek alle lopende BLACK+DECKER acties en laat je inspireren!

ONTDEK DE ACTIES

POWERCONNECT 18V ACCUSYSTEEM

Doe-het-zelf, tuin en home. Geef kracht aan elk project, dankzij het POWERCONNECT 18V accusysteem. Van schroefmachines tot grastrimmers en van cirkelzagen tot steelstofzuigers. Wissel je 18V Lithium-ion accu eenvoudig uit tussen meer dan 70 home, tuin- en elektrische gereedschappen voor ultieme veelzijdigheid en flexibiliteit in al je projecten.

ONTDEK HIER HET 18V POWERCONNECT ACCUSYSTEEM

POWERSERIES Extreme aspirateur balai 4EN1

Een ongelimiteerde werktijd dankzij de verwisselbare accu, extreme vuilopname (ook op tapijt) en een optimale zuigkracht. Het nieuwe Powerseries Extreme assortiment snoerloze steelstofzuigers geeft jou de kracht die je nodig hebt voor elke schoonmaakklus. Beschikbaar in 18V POWERCONNECT en 36V.

ONTDEK DE POWERSERIES EXTREME REEKS HIER

Het gras maaien, plots de makkelijkste taak op je lijst

Grasmaaien is een klusje waar de meesten van ons niet bepaald naar uitkijken, maar we willen wel een mooi en strak gazon waar we kunnen ontspannen, spelen en samen zijn met vrienden en familie. Ons assortiment grasmaaiers biedt je alles om je gazon zo snel en eenvoudig mogelijk te maaien. Met alle eigenschappen die je nodig hebt voor een optimale wendbaarheid en gemak, geven ze het vertrouwen dat de klus zo geklaard is. En kun je snel verder met de dingen die je leuk vindt.

ONTDEK ONS ASSORTIMENT GRASMAAIERS